V bližini ...

bazen dobova termeRaziščite posebnosti Posavske regije

Na voljo vam je veliko različnih aktivnosti, ogledate si lahko razne znamenitosti ali se enostavno prepustite razvajati prijetnim bazenom okoliških kopališč.

Termalni vodni park Paradiso Spa – Wellnes - le 5km od apartmajabazen2s

Hotelski kompleks zajema 800 m2 vodnih površin odlične termalne vode v notranjem bazenu z masažnimi šobami in zunanjih bazenih z aquaganom. Voda je čista, praktično brez primesi, obogatena s kalcijem, magnezijem, hidrogenkarbonatom in sulfatom. Termalna voda blagodejno vpliva zaradi svojih balneoloških in kemijskih lastnosti pri vzdrževanju funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice, poleg drugih pozitivnih učinkov pri plavanju, kopanju, podvodnih masažah in izvajanju fizioterapevtskih vaj. 

 

 

razvajasParadiso Spa & Wellness center nudi duši in telesu prvovrstno nego in razvajanje.

Za lepoto – reševanje neprijetnosti in težav z videzom s pomočjo najnovejših aparatov

Za umiritev – sproščanje z raznimi masažnimi tehnikami, ki izvirajo z vseh koncev sveta.

Za zdravje – finska savna za prečiščevanje telesa, parna savna proti prehladu in za sproščanje mišic.

Za posameznike in pare. Čudovito doživetje za vsakogar.

 

 

 

V neposredni bližini (približno 2 km) se nahajajo Terme Čatež, največji termalni kompleks v Sloveniji, ki obsega poletno termalno riviero z 10.000 m2 vodnih površin in zimsko z 2300 m2 pokritih bazenskih površin. Nedaleč od Brežic je še nekaj drugih termalnih kopališč.

Priporočamo možnosti za aktivni oddih: spust s kanujem po reki Krki (ponudniki v kraju), piknik in kopanje, ribolov na Savi, Krki, kolesarjenje, planinski pohodi, golf Mokrice (cca 6 km), nabiranje gob ali obisk lokalnih zanimivosti (vinske poti in kleti, kmečki turizem in kulinarika).

V mestu in bližnji okolici so tudi možnosti za različne aktivnosti: tenis (brezplačen učitelj), namizni tenis, bovling, badminton, paintball, golf, mini golf, wakeboarding Boršt, casino … Organizacija »team building« dogodkov.

Nekatere druge aktivnosti:

  • brežiška kolesarska pot
  • športnorekreativni center Grič 1,5 km
  • pešpot Čatež - sv.Vid
  • energetske točke pod sv.Vidom
  • smučarski center Sljeme nad Zagrebom 35 km(svetovni pokal v slalomu)
  • lov: Lovska družina Čatež

Več informacij in rezervacije

Če imate dodatna vprašanja povezana z apartmaji in ostalo ponudbo ali se zanimate za rezervacijo nas kontaktirajte po elektronski pošti oziroma nas pokličite.